Ontdek onze uitgebreide en overheerlijke spijskaart

Taverne Sint-Job bij Hasselt laaft de dorstigen en spijst de hongerigen. Onze prachtige spijskaart zal u zeker weten te bekoren.

De dorstigen

Van frisse pinten op fles of op vat tot een frisse Cola of Fanta. Je zal zeker iets vinden op onze drankkaart om de dorst te lessen. Of wat dacht u van een aperitiefje voor het eten? Uiteraard hebben we ook wijn of sterkere dranken. Tijdens de koude wintermaanden kan je opwarmen met een van onze vele warme dranken De kleinsten kunnen dan weer hun dorst lessen nadat ze een hele dag op de speeltuin hebben gespeeld met een Fristi of Cécémel. Er is dus voor elk wat wils!

De hongerigen

U zal bij Taverne Sint-Job niet vertrekken met een lege maag. Onze spijskaart is namelijk zeer uitgebreid, gaande van snelle snacks tot een uitgebreid gerecht. Bij de snacks vind je onder meer croque-monsieur en spaghetti ’s. Maar je kan ook kiezen voor een steak met een smeuïge saus of ribbetjes om je duimen en vingers bij af te lekken. En onze desserts vallen ook zeker niet te versmaden. Wat dacht u van een lekkere Brusselse wafel of een frisse milkshake? Indien u niet weet wat kiezen, kan u ook al eens een kijkje nemen bij onze dagmenu’s of suggesties.

U ziet het: Taverne Sint-Job zal u zeker niet teleurstellen! Wij organiseren ook op wekelijkse basis evenementen. Bekijk alvast onze fotogalerij om de sfeer eens op te snuiven of contacteer ons voor meer informatie!

Back to Top